EOT företagsträff 2013

EOT i Berkinge 1658

Hela EOT Konsult inklusive entrepenörer träffades i Berkinge på ett företagsevent i samband med arbete på Forsmarks Kärkraftverk 2013.

EOT i Berkinge 1603

Kvällen inleddes med lite fiske i den fiskerika lilla sjön. Här är det EOT’s Fredrik Gustafsson som har det lite trassligt med metspöet.

EOT i Berkinge 1606EOT’s VD Peter Wickström har det också svårt med den tunna linan.

EOT i Berkinge 1591Robert Larsson också från EOT har däremot full koll.

EOT i Berkinge 1597Vår Johan Börjesson fuskar lite genom att använda två metspön.

EOT i Berkinge 1590Precis just där tittade gäddan fram, den var säkert 2 meter, mellan ögonen…

EOT i Berkinge 1621Fredrik sitter och diskuterar fisketeori med Bengt Sjöberg från GTOM. Bengt valde att inte ställa upp på fisketävlingen för att inte skämma ut EOT.

EOT i Berkinge 1554Johan och Robert var mest engagerade i fisketävlingen och fick därför mest med fisk. Hur mycket förtäljer inte historien.

Jonas JJonas Jacobsson från Galore Elektro var sen på grund av arbete så han kunde inte heller ställa upp i tävlingen, men han ser ju lycklig ut för det!

EOT i Berkinge 1558Fredrik och Peter ger upp fisket och ger sig in på något de tror de kan lite bättre, det vill säga grilla köttbitarna som vi hade med i reserv utifall fisket skulle bringa för lite mat.

EOT i Berkinge 1563Det syns att Fredrik är en van grillare.

EOT i Berkinge 1578Två hungriga själar i väntan på det som ska komma från grillen, från vänster, Peter Hansson från Hanssons Elektromekaniska och EOT’s Johan B.

EOT i Berkinge 1629Fler hungriga själar i väntans tider: från vänster, Robert L från EOT, sedan Jonas Jacobsson och Daniel Ytterberg från Galore Elektro i Uppsala. Robert sitter och berättar hur många fiskar han drog upp ur sjön.

EOT i Berkinge 1635

EOT i BerkingeEOT i Berkinge 1610Här tycks väntan vara över för Johan B, Peter H och Frank Pino EOT. Alla tre ser faktiskt proppmätta ut!

2013_07_04_1652Kvällen avslutades med prisutdelning, och hur Bengt kunde få pris trots att han inte var med i fisketävlingen är det ingen som förstår. Troligtvis är det nån form av tröstpris…

Roligt hade vi i alla fall, hela gänget! Tack så mycket för den här gången!